Fashion

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU GABRIELLE

Deși celebra casa de modă Chanel a lansat în luna iulie ultimul parfum-GABRIELLE,pe piața din România a intrat doar de câteva zile dar face furori,este mirosul care vrei să te însoțească pretutindeni în această toamnă.

Alegerea numelui real al lui Coco Chanel pentru acest parfum este însuși o formă de autenticitate absolută, este cea mai pură formă de sinceritate, lipsită de orice artificiu. O sinceritate care se adresează tuturor celor care vor să se exprime în mod deschis, să arate cine sunt de fapt, fără măști sau fațade. Pafrumul Gabriella Chanel este pentru femeia care alege să își urmeze propriul drum. Scoate la lumină aura naturală a femeii rebele și curajoase.o.547461 f0fba

Ambasadoarea Chanel care va promova și parfumul este actrița americană Kristen Stewart,cunoscută pentru rolul din Twilight.Parfumierul Olivier Polge dă o nouă voce brandului, creând un ideal de floare albă. Olivier a început selectând flori de ylang-ylang, iasomie și flori de portocal și s-a jucat cu ele, descifrând moleculele care le compun. A crescut apoi intensitatea iasomiei, a adăugat note de mosc alb pentru a accentua delicatețea parfumului și a accentuat prospețimea florilor de portocal cu arome de mandarină, grapefruit și coacăze. Dintr-o sticlă mai fină ca niciodată, noul ambalaj permite să radieze la maximă capacitate. Forma pătrată, care evocă liniile unice ale parfumurilor iconice Chanel, este rezultatul unor performanțe tehnice impresionante, la fel și sticla foarte subțire a ambalajului.

Articole similare