Fashion

DĂNCILĂ, FATA DE CARTIER POARTĂ CEAS CARTIER LA PREȚ DE GARSONIERĂ ÎN CARTIER

Nebunie mare! S-a aflat cât costă ultimul ceas al Vioricăi Dăncilă și de la ce firmă vine. Pentru consumatorii de modă vestea nu e ceva extraordinar, pentru cei care nu au votat-o fiindcă îi știu competențele și gusturile, pare incredibil. Viorica Vasilica a purtat toată viața de europarlamentar ca orice manelar ceas de ”haur” și rochii făcute la croitorese în Teleorman. Faptul că are Cartier e aproape un sacrilegiu dar și un merit care nu îi aparține.

Nu vrem să fim populiști și să dezvoltăm faptul că vine din partidul care îi ajută pe cei mulți și nevoiași, ne limităm la poza de mai sus cu bătrânica. Ne miră cum o persoană lipsită de o cultură complexă care de cele mai multe ori, dacă ar fi avut-o, o includea și pe cea a modei și a bunului gust a făcut o astfel de alegere. Răspunsul e simplu, de aproape un an, Dana Budeanu se ocupă de imaginea ei. Nu i-a pus la mână doar acest Ballon Bleu de Cartier ci îi strecoară  multe deux pieces de la Chanel sau alți creatori, genți decente și bijuterii, broșe sau cercei cu pietre prețioase de la renumiți proprietari evrei din București.

Când nu o îmbracă nimeni, Viorica Vasilica Dăncilă arată cam așa!prost imbracat dan 5198c

De asemenea, trebuie menționat și faptul că prima româncă celebră de Cartier a fost Regina Maria, la încoronarea de la Alba Iulia purtând un colier cu cel mai mare safir din lume.Cartier a lucrat încă de la 1856 bijuterii, tiare și toate cele necesare capetelor încoronate ale Europei.

 Și acum câte ceva despre ceas în speranța că îi citește acest articol Cătălin Rădulescu sau Gabriela Zoană și mai învață ceva.ca 9c29f

Caracterizată prin carcasa sa de formă de balon sferică și mecanismul de înfășurare a cabronizului safir străjuit de un arc de metal prețios, familia Ballon Bleu de Cartier este cu adevărat iconică.Parte din dinastia Ballon Bleu de Cartier, acest ceas pentru femei din aur roz cu diametrul de 33 mm este recunoscut imediat. Dând iluzia că ceasul plutește pe încheietură, Ballon Bleu combină perfect stilul atemporal cu farmecul capricios. Acest ceas de înaltă performanță are cifre romane clare, oferind o lizibilitate sporită pentru femeile din mers. Alimentat printr-o mișcare auto-înfășurare sub formă de spinel de cristal safir, Ballon Bleu este rezistent la apă până la 30 de metri.
Prima femeie purtătoare de ceas a fost Elisabeta I a Angliei . Ea a primit un ceas de la Robert Dudley, în 1571, descris ca fiind un ceas de mână. De la început, ceasurile de mână au fost purtate aproape exclusiv de femei, în timp ce bărbații au folosit ceasuri de buzunar până la începutul secolului 20.

Articole similare