Fashion

CONTROLUL DRUMURILOR DIN ARGES SE FACE CU TOCURI STILETTO

Dan Manu, a făcut zilele trecute o vizită în zona de nord a județului. Cu această ocazie, președintele Dan Manu a dorit să vadă și care este stadiul lucrărilor la drumul județean Stoenești – Dragoslavele. Drumul judeţean Stoeneşti-Dragoslavele, (DJ 725), care a intrat de mai mult timp într-un proiect de modernizare, este important pentru trei judeţe (Argeş, Braşov şi Dâmboviţa), deoarece scurtează distanţa rutieră spre Braşov şi spre Târgovişte.

Regia Județeană de Drumuri Argeș condusa de Alina Nicolau lucrează la asfaltarea drumului si ca sa se asigure de calitatea impecabila a recurs la o metoda inedita.

Cunoscuta pentru tinutele casual dar de mare bun gust si de la firme importante,chiar daca nu lasa etichetele la vedere ca alte surate de ale ei,dar si pentru balerinii sau pantofii fara toc pe care meseria o obliga sa ii poarte,doamna Nicolau a purtat de aceasta data pantofi cu toc stiletto,o copie reusita a celor Christian Louboutin,nicio groapa si nicio fisura nefiind detectata de tocurile domniei sale.22752586 1829040110443837 679624630 n1 22fcd

Dupa acest control de calitate fashion si neobisnuit am revazut-o cu aceasi pantofi doua zile mai tarziu la o videoconferinta.Erau intacti,deci lucrarea e perfecta si pentru tocurile stiletto iar cu aceasta ocazie s-a mai daramat un mit,acela ca in teren trebuie sa avem cizme sau bocanci.

Articole similare