Fashion

Cine s-a îmbrăcat bine sau prost în 2022

Când revista noastră scrie despre corupție sau incompeteță, cititorii nu prea se înghesuie. Dacă scriem de haine și monden, toți dati buluc.

Evenimentele mondene sunt sărace în Argeș, vipurile s-au împuținat, clasa politică nu mai lansează nume noi așa că suntem nevoiți să lucrăm cu ce avem dar să dăm și două- trei sfaturi elementare.

Garderoba perfecta pentru un politician constă in câteva costume care sa nu pară date de pomană, croite sau modificate conform greutății si staturii personale, cateva sacouri clasice din diferite texturi , cateva camasi albe si bleu, cu gulere înalte, care sa cuprindă perfect gatul, cravate in culori pastelate si, de preferat, sosete lungi.

 La femeile din Argeș încă mai avem fustă fără formă, până la jumătatea genunchiului, dres şi cizme până la genunchi, culorile sorcovei, costume strâmte pentru corpuri grase sau sprâncene tatuate şi vopsite, gene de nu se mai văd ochii.

În politica din Argeș și în viața publică există o plictiseală vestimentară fantastică. Bărbații care se îmbracă corect au haine și costume aproape identice. Dacă facem un top al celor îmbrăcați corect dar plictisitor, fără să ne surprindă, putem scrie patru nume: Radu Perianu, Dumitru Tudosoiu, Mihai Coteț și Cristian Gentea.

Un locul întâi la capitolul fashion , deși mulți nu îl cunosc sau nu îl observă încă, în 2022 merge la consilierul județean Cătălin Mîndroc de la PSD.

Chiar și când îl obligă Simona Bucura să își ia geacă roșie sau uniformă de partid, omul arată bine. O să spuneți că nu e greu având în vedere nivelul, cămășile cu mânecă scurtă ale deputatului Pavelescu și veșnica pereche de pantaloni maro sau costumele de plastic ale primarilor. Ovidiu Puiu, cel mai fashion și avangardist băiat din Argeș, spre pildă, înregistrează un regres de când e senator PSD.

La femei putem spune că s-a înregistrat un progres. Persoane care erau la rubrica ”prost îmbrăcate” în această revistă au învățat să se îmbrace, au slăbit sau chiar să combine îndrăzneț accesorii și culori.

Senatoarea Cristina Stocheci este un astfel de exemplu, în 2022 au apărut în garderoba ei genți de calitate, nețipătoare, pantofi la fel, costume tot conservatoare dar alese cu bun gust.Hai că se poate!

De la PSD a revenit în atenția publicului ca și consilier județean, Monalisa Ioniță. Jachete Burberry, genți scumpe dar și cizme și accesorii cu animal print, la care poate e cazul să renunțe, în tot cazul, o prezență civilizată și în trend, un look nechinuit și lipsit de provincialismul colegelor sale cu papornițe țipătoare, tocuri înalte prin islaz sau rujuri de telenovelă.

Monalisa Ioniță

De la PNL, o atenție sporită în ceea ce privește imaginea o are Alina Manea. De cele mai multe ori apelează la creatori argeșeni, Carmen R., mai ales. Are genți de calitate și bijuterii spectaculoase.

Emilia Mateescu a înflorit de când nu mai este prefect. Deși atunci se îmbrăca tot de la creatori argeșeni dar prea colorat și cu lungimi de fuste prea scurte, acum este un model de eleganță, bun gust dar și exuberanță, depinde de context. Într-o formă grozavă și din punct de vedere fizic, putem să o declarăm câștigătoare anul acesta.

Emilia Mateescu

La capitolul prost îmbrăcați lista e prea lungă, timpul e prea scurt să îi enumerăm. Hainele spun și ele o poveste e despre gradul de educație sau respectul pentru celălalt.

La capitolul ”prost îmbrăcat”. locul întâi merge la Adrian Bughiu, vicepreședintele CJ Argeș.

Măscăriciul anului- Adrian Bughiu

Ce e al lui e pus deoparte. Fie că s-a îmbrăcat în costum, ie sau haine sport, vulgaritatea, chinezismul, carorurile demodate și stilul de mitocan l-au dat de gol. Un binemeritat loc doi îl oferim deputatului Pavelescu de la PSD Argeș și ne gândeam ca locul trei să îl atribuim deputatului Bălășoiu doar că cei care devin faimoși goi, nu mai pot fi judecați pentru haine ci doar pentru goliciunea morală. O să îl acordăm directorului Muzeului Județean, domnul Cornel Popescu, cu îndemnul să mai treacă și pe la magazine, nu doar prin librării.

Femeile îmbrăcate prost sau vulgar, lipsite de atenție pentru corp sau interlocutori sunt numeroase. Gafele vestimentare ale acestora le-am semnalat tot anul. Lăsăm rubrica necompletată să nu zică cineva că suntem subiectivi.

Alina Gorghiu nu a fost inclusă în acest top fiindcă ar fi fost o luptă inegală. Pe lîngă faptul că este al doilea om în stat în acest moment, natura i-a oferit un aspect fizic plăcut, înălțime și dimensiuni de model, iar educația și mediile sociale pe care le-a frecventat au impus ținute impecabile, bun gust, chic sau patriotism local.

O rochie prețioasă

Rochiile însă oricât de scumpe sau ieftine sunt, trebuie folosite și așa, să îi bucurăm pe cei din jurul nostru.

Un om care prețuiește oamenii mai mult decât hainele

Articole similare