Fashion

CINE ESTE CEA MAI FASHIONISTĂ NAȘĂ DIN ARGEȘ?

Într-o mare de prost gust,cu rochii ieftine și vulgare,tocuri de piți,culori nepotrivite,cocuri sau culori de păr care îți iau ochii,cineva a arătat că se poate și altfel.

Lavinia Rizescu,probabil una din cele mai bine îmbrăcate femei din Argeș,a fost ieri nașa unui băiețel româno-sicilian.Giovanni este fiul uneia din cele mai bune stiliste de la noi,Ana Maria Pavelescu iar tatăl Leonardo,are o gelaterie în centrul orașului Pitești.

Despre Lavinia vă putem spune că pe lângă un stil sănătos de viață și dorința de a fi mereu în formă(zilnic își petrece două-trei ore la sala de forță),are un stil vestimentar atent ales,valoarea pieselor,de multe ori exced evenimentele la care participă,iar coafura și machiajul deși nu sar în evidență niciodată sunt atent alese și mereu în armonie cu ținuta.

Rochia albă este creația talentatei Carmen Rădulescu,pantofii și poșeta sunt Stuart Weitzman iar lumânarea atât de bine asortată la nașă și finuț,cu papion și bujori albi, a fost semnată de florăria Chapeau.

Articole similare