Fashion

Cel mai fashionist liberal de la Ziua PNL

Partidul Național Liberal rezistă fiindcă e cool, nu există spiritul de turmă, și nu sunt adepții doctrinei că doar unul poate conduce, doar el are voie să gândească sau să vorbească în numele tuturor.În plus e neîncrâncenat și fashionist, pe alocuri. De la Ion C. Brătianu care avea la Ferma Florica viermi de mătase ca să poată beneficia de șosete frumoase până la fiul acestuia care se ducea la croitori renumiți, ca să nu mai enumerăm alți boieri celebri dar și politicieni contemporani precum Rareș Bogdan, moda este un must have în PNL.

Astăzi la aniversarea partidului de la Muzeul Brătianu, un liberal ne-a sărit în ochi și prin haine dar mai ales prin pantofii neobișnuiți, Dior, într-adevăr, dar câți au îndrăzneala să îi poarte?

Doctorul Tibi Irimia, consilier local, liberal de cîțiva ani și om bogat de când se știe, a pășit cu pantofii lui mai scumpi decât ai președintelui Iohannis pe pământul de la Florica.

Tibi Irimia alături de colegii săi consilieri locali Cătălina Dumitrașcu și Sorin Apostoliceanu

Ne-a plăcut! Mai vrem! Bunul gust și hainele de calitate nu au legătură cu bogăția dar sigur au ceva în comun cu pregătirea spirituală și profesională a fiecăruia.

Articole similare