Fashion

Ce trebuie să poarte bărbații obligatoriu în 2022

Designerii experimentează și reinventează însăși principiile de bază ale ținutelor. Acest lucru se traduce prin pulovere supradimensionate cu fermoare, jachete de bărbați cu umeri accentuați și cămăși ca de pijama. Știu! Pentru unii pare de neconceput dar moda e și ea un fel de pandemie sau epidemie, când îi vezi pe toți așa, te iei după ei.

Regele Soare a impus tuturor curtenilor din Versailles obligația de a purta o vestă. Astăzi imperativul vine de la Miuccia Prada. Vestele s-au purtat și în 2021 dar erau din stofă sau le regăseam pe sub costume. Anul acesta, modelul tricotat fără mâneci revine printre tendințele modei masculine. Se recomandă cele dintr-o singură bucată, fără nasturi dar în culori vii. Purtată peste cămăși sau peste tricouri simple, vestele împletite sunt o piesă șic și ușor de incorporat în garderoba oricui.

Cizmele de motociclist sunt ultima tendință pentru bărbații care vor să fie la modă în 2022. Multe modele, o modalitate de a le purta:cu pantaloni strict băgați în interior.

O soluție ideală împotriva scăderii temperaturii, puloverul tricotat se regăsește într-o o gamă largă de culori și modele grafice, la fel ca vara trecută. Anul acesta motivul ales trebuie să fie geometric și să aibă o silueta supradimensionată.

Pantalonii ușor evazați revin la modă, domnilor!E suficient să vă puneți o healncă sau o cămașă colorată și veți căpăta înfățișarea unui rege disco din anii 70.

Nu uitați de catifea! Creatorii de modă au pregătit o sumedenie de modele de sacouri din catifea dar și cămăși sau alte accesorii.

Articole similare