Fashion

Ce rochii recomandă creatorii faimoși când în vara lui 2023 care nu mai vine

Vara se lasă așteptată, rochiile subțiri plâng prin dulapuri, magazinele și creatorii nu sunt ajutați de aceste ploi care îi împiedică să vândă și să își expună creațiile la ceremonii, nunți sau petreceri estivale.

Moda nu stă în loc, iar baba la frumusețe suferă! Am pregătit pentru dumneavoastră, cititoarele revistei Agressive, o selecție a celor mai cunoscuți creatori de modă ai lumii și recomandările lor atât pentru plajă cât și pentru seară.

Vom începe desigur, subiectiv poate, cu Dolce Gabbana, fiindcă atunci când spui acest brand înseamnă soare, mare, Sicilia. Colecția nouă este inspirată de majolica, celebra faianță persană, cunoscută din secolul IX, intrată în Spania și apoi în Italia. Încă de anul trecut Sharon Stone a purtat o astfel de rochie, doar pentru ea, la Siracusa, iar anul acesta a fost lansată o întreagă colecție. Alegeți!

Valentino iubește fundițele în 2023 și le aplică tuturor rochiilor sexy, combină albul cu negru și revine la modelele marinărești lansate în anii 20 de Coco Chanel.

Saint Laurent a făcut o obsesie pentru negru, costumele aproape masculine dar cre se poartă doar cu topuri transparente și rochii unde contează materialul și simplitatea, cum e cazul celei îmbrăcate de Rose.

Casa Dior este exuberantă și propune motive florale. Manifestă, totuși o atenție la lungimile rochiilor.

Dua Lipa este noua regină de la Versace și promovează colecția ”La Vacanza”. Multe bijuterii, buline și opulență!

Alte câteva ținute ar fi cele rafinate și prețioase ale casei Alberta Ferretti.

Saint Laurent
Chanel
Dolce Gabbana

Articole similare