Fashion

Casa de modă care promovează cultura, orașele și starurile vânzând haine de sute de milioane de euro pe lună

Săptămâna trecută, Domenico Dolce și Stefano Gabbana au organizat un eveniment spectaculos care încununează 10 ani de Alta Moda (Haute Couture).

Sharone Stone

„Au trecut deja zece ani de la primul spectacol Alta Moda din Taormina, pe 9 iulie 2012. Multe dintre imaginile, emoțiile și senzațiile acelui eveniment de neuitat au însoțit și inspirat colecțiile ulterioare, definind modul în care lucrăm și dăm viață unor creații unice”, spun cei doi creatori ai renumitei case de modă Dolce&Gabbana, care au transformat într-un adevărat spectacol această sărbătoare a unui deceniu de modă de înaltă clasă, în fața Catedralei din Siracuza, înscrisă în Patrimoniul Mondial UNESCO din centrul istoric al insulei Ortigia din Sicilia.

Printre starurile care au călcat pragul ceremoniei aniversare Dolce & Gabbana s-au numărat nume sonore precum Mariah Carey, Sharon Stone, Kate Spencer, Heidi Klum, Monica Bellucci, Kris Jenner, Helen Mirren, Christian Bale, Ciara și mulți alții, care au încântat din punct de vedere vizual, cu outfit-urile lor spectaculoase.

Sofia Loren la Napoli- Campanie DG

Evenimentele Alta Moda de la Dolce & Gabbana sunt întotdeauna exuberante – o celebrare a stilului, a gastronomiei, meșteșugului și culturii dar mai ales, în toate colțurile lumii promovează acest MADE IN ITALY.

Venezia

Anul trecut, Dolce & Gabbana a pus în scenă o prezentare de modă cum nu s-a mai văzut în Veneția, rezervând în premieră piața San Marco, lucru care nu s-a mai întâmplat în istorie unde sute de vip-uri gen Monica Bellucci sau Jenifer Lopez sosite cu gondolele au asistat la prezentarea din fața de la Arsenal.

Jenifer Lopez

Anual campaniile de promovare ale creațiilor acestui brand poartă în spate ori o iubire mare pentru Sicilia care îi inspiră ori sunt adresate și realizate în locuri faimoase din punct de vedere turistic sau cultural.

Valea Templelor- Agrigento, Sicilia

Când cumperi un produs Dolce Gabbana faci și un act cultural, nu doar unul decadent, având în vedere prețurile, fiindcă în spate există o poveste.

Dubai
Monte Carlo
ST.Barth
Mykonos, Grecia
Tokyo, Japonia
New York
Portofino
Ibiza
Londra
Mexico
Sicilia
Capri

Articole similare