Fashion

Află care este ultimul salon de frumusețe la modă

De o lună, s-a deschis în inima Piteștiului, un nou salon de frumusețe. Ca să țineți minte mai ușor, este pe o stradă cu nume de femeie, bineînțeles, Ana Ipătescu.
Aici veti intalni o echipa compactă, care îsi doreste să se reinventeze mereu, pentru a obtine zambetul si increderea celor care beneficiaza de serviciile celor care le trec pragul. Trei femei curajoase, cunoscute profesional și cu o vastă experiență în spate au ca misiune să ofere servicii de calitate la Salon ALLE MARIA.


”Valorile in care credem sunt: grija fata de client, respect, calitate, creativitate, bazate pe cunostinte solide , atitudine pozitivă,”ne-a declarat Ionela Liliac, cea care face din orice coafură o operă de artă.


La fel de pasionate de munca lor sunt și Alexandra Popescu care are grijă ca mâinile doamnelor atât ca îngrijire cât și din punct de vedere al culorilor în trend să arate minunat sau Allexandra Cazan care se ocupă de machiajele clientelor care îi trec pragul atât pentru nunți cât și pentru zilele obișnuite când un aspect fizic plăcut poate ajuta.

Prețurile nu sunt mari iar clientela este formată atât de vipuri cât și din persoane normale care caută calitatea.

ALLE MARIA- un salon pentru toate exigențele.

Articole similare