Fără categorie

Producătorii din Argeșul Frumos invitații de onoare la Senatul României

Senatul României găzduiește în aceste zile un târg de Crăciun unde participă și mulți producători argeșeni,adevărați ambasadori ai gusturilor și frumuseților Argeșului autentic.

Alina Gorghiu-președintele interimar al Senatului, nu doar este o bună gazdă ci și un adevărat promotor, invitând toți colegii sau argeșenii de succes de la București să achiziționeze produsele.

„Tanti Maria” din Stoenești are 21 de produse montane recunoscute preparate după rețete tradiționale românești, 100% naturale, fără coloranţi sau conservanţi, preparate la foc de lemne.

Zaris din Argeș este numele care aduce zilnic pe mesele argeșenilor și nu numai, pâine noastră cea de toate zilele, urmarind tradiția coacerii pâinii de calitate cu grâu din câmpiile Argeșului.

Argesenii nu au lipsit de la stand si aua dus si colegi de grup sau din afara.

Din Ștefanestiul Brătienilor, de la Schitul Florica, maicile vestite pentru bunătățile preparate în tot ținutul, au sosit la Senatul României cu siropuri, plăcinte, cozonaci și multe delicii culinare pregătite după rețete mânăstirești.

Când spui Magiunul de Topoloveni spui un brand de țară, spui produs cu Indicație Geografică Protejată, o poveste de succes. Diana Stanciulov a expus la Senatul Romaniei toate produsele care ulterior vor fi donate.

Ia noastră intrată de curând în patrimoniul imaterial UNESCO este prezentă prin Veronica Eșanu care a venit cu cele mai frumoase modele.

Fiți patrioți, încurajați producătorii noștri!

Articole similare