Fără categoriePolitică

Atac dur al Alinei Gorghiu la Casa de Pensii Argeș de față cu premierul României

Cu ocazia alegerilor la Seniorii Liberali, eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului, președinta Senatului României care este și președintă a PNL Argeș a avut un discurs aplaudat la scenă deschisă, atingând multe chestiuni arzătoare pentru pensionari, amintind că PNL a mărit de trei ori în 2 ani pensiile. Nu în ultimul rând, în fața a peste o mie de oameni și a premierului României, Nicolae Ciucă, Alina Gorghiu a lansat un atac dur la incompetența Casei de Pensii Argeș care a dus la mii de procese în justiție.

„Nu vreau să mai auzim că oamenii în vârstă sunt puși pe drumuri de la o autoritate a statului la alta. Am exemplul concludent la Casa Județeană de Pensii Argeș. Dosare pierdute în instanță de ordinul miilor, o casă județeană care calculează pensiile greșit pe bandă rulantă de ani de zile care pune oamenii pe drumuri în instanțele de judecată unde câștigă procesele toți pensionarii! Poate ministrul muncii va avea timp să se uite la cazul de la Argeș, este județul acela cu mii de pensii calculate așa cum trebuie numai de instanțele de judecată! 

Sunt unii funcționari prin casele de pensii județene m-ați sesizat mulți care se pare că uneori mai uită că, în spatele fiecărei pensii, este un om cu o carieră în spate, cu zeci de ani de vechime în muncă, care are emoții pentru ziua de mâine, care are nevoie de medicamente, care pune bani deoparte de acum, din luna mai, pentru cadourile de Crăciun ale nepoților care vor veni pe la el Spania.

De aceea nu vreau să mai auzim că oamenii în vârstă sunt puși pe drumuri de la o autoritate a statului la alta. Am exemplul concludent la Casa Județeană de Pensii Argeș. Dosare pierdute în instanță de ordinul miilor, o casă județeană care calculează pensiile greșit pe bandă rulantă de ani de zile care pune oamenii pe drumuri în instanțele de judecată unde câștigă procesele toți pensionarii! Poate ministrul muncii va avea timp să se uite la cazul de la Argeș, este județul acela cu mii de pensii calculate așa cum trebuie numai de instanțele de judecată!”

Articole similare