Fără categoriePolitică

Alina Gorghiu se ține de cuvânt! Uite ce a rezolvat

În preajma Crăciunului, în clinchetul vesel de pahare sau ceșcuțe de capuccino la prima întâlnire organizată de Alina Gorghiu cu presa, ca proaspătă președinte la PNL Argeș, întrebată chiar de revista noastră dacă organizația va avea un secretar de stat, a răspuns sigură pe ea afirmativ, adăugând că o să fie la un minister important.

Mulți n-au băgat în seamă răspunsul iar alții au socotit că lipsa de oameni pregătiți și cu anvergură este o problemă și la PNL Argeș…ca peste tot. Îl uitaseră pe Iani Popa sau nu au înțeles cine este noua jupâneasă.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a numit aseară pe domnul Ion Popa în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, decizie votată în BPJ săptămâna trecută.

Vă reamintim pe scurt cine este Iani Popa și tot parcursul acestuia. În anul 2000 a intrat în politică, a devenit în 2002 prim-vicepreședinte PNL Argeș, a fost șeful campaniei din 2004 când Alinața DA a câștigat alegerile. În 2005 a devenit subprefect iar ulterior prefect. A fost parlamentar mai multe legislaturi și o vreme a fost director la Departamentul Relații Internaționale pentru Parlamentul României.

Vine de la Ștefănești, a avut o dublă cultură(mama fiind grecoaică), a absolvit Universitatea Pitești ca inginer auto, a intrat în politică bogat pentru că a avut în anii 90 o afacere prosperă, a colaborat cu marele Constantin Stroe vreme îndelungată, este căsătorit cu o femeie discretă și foarte bine pregătită profesional(director de bancă), are o fiică absolventă cu 10 a unui colegiu prestigios și studii absolvite și în afara, de educația căreia s-a ocupat indiferent de obligațiile sociale.

Vorbește fluent mai multe limbi, este un fashionist, un monden, dar timpul alocat evenimentelor este mult mai mic decât cel pe care și l-a petrecut citind, iubește istoria familiei Brătianu și experiența de viață îl ajută să facă față cu succes tuturor mediilor, înalte sau joase.

”Îi urăm succes colegului nostru, Ion Popa, și avem încederea că va susține promovarea intereselor de infrastructură rutieră la nivelul decizional al Executivului.” a scris și PNL Argeș pe pagina de socializare.

Această numire dă un semn de forță și putere pe care Alina Gorghiu o are la vârf dar și speranță pentru drumurile Argeșului! Succes!

Articole similare