CulturăFără categoriePolitică

Primarul Gentea face evenimente pe banii și logistica fraierilor de la CJ Argeș

De Ziua Limbii Române, prins cu dinaintea goală, ca de obicei, când vine vorba de cultură, primarul cu bugetul cel mai mare din Argeș a găsit o soluție de avarie pentru a bifa momentul unde au participat chiar 20 de piteșteni, restul au fost aduși cu arcanul.

Astfel, pentru o oră, în Piața Primăriei Pitești, ca în Coreea de Nord, o prietenă de-a unei prietene, directoare de-a domnului Gentea, și-a mobilizat copiii de Școala de Arte și Meserii plus angajații și i-a adus regulamentar să sărbătorească mai mult Ziua Drapelului decât Ziua Limbii Române. Știți dumneavoastră, evenimentele ale gen, timpul trece, leafa merge. Toată lumea s-a îmbrăcat la fel, toată lumea cu baloane și tricolor ca la 23 August, pe stadioanele de odinioară.

Toată distracția și toată logistica a fost asigurată de Consiliului Județean Argeș, care a avut neinspirația să îl trimită pe Adrian Bughiu să gireze trebușoara. Același Bughiu care acum o lună fusese obrăznicit și amenințat de Cristian Gentea că nu va mai permite instituțiilor CJ Argeș să concerteze în Pitești, aceași Primărie Pitești care a dat chiar și amnezi soliștilor de la Doina Argeșului în Trivale la Grotă.

Pentru doamna Elena Iagăr de la Școala de Arte însă, există o slăbiciune aparte din partea domnului Gentea, fiindcă domnia sa, de fiecare dată când are ocazia, pe banii și logistica CJ Argeș, face evenimente de care profită orașele cu bugete enorme la cultură, Pitești și Mioveni, fiindcă nu se știe niciodată cine o să fie viitorul președinte PSD Argeș.

Mai grav este faptul că și cei care sunt comunicatorii Consiliului Județean Argeș nu și-au evidențiat instituția unde lucrează ci au dat un comunicat unde e amintită în treacăt funcția lui Bughiu, când normal era să înceapă prin a scrie ”Consiliul Județean Argeș prin Școala de Arte și Meserii….”. Cum era aia, ca de Ziua Limbii Române? Plătește Lache…și apare Gică Petrache!

Fiți cuminți și mai puneți mâna pe carte că au început să se vadă golurile!

Articole similare