PoliticăȘtefănești

Președintele USR Ștefănești la Bruxelles alături de o vedetă de televiziune

În urmă cu o săptămână, s-a întors de la Bruxelles, Mihai Diaconu, președintele USR Ștefănești și candidatul acestei formațiuni la fotoliul de primar.

La invitația unor europarlamentari de-ai lor, atât el cât și vedeta de televiziune-Elena Lasconi care va candida la Câmpulung sau Dănuț Stana de la Băiculești au avut numeroase întâlniri, au înțeles cum funcționează Parlamentul European și cum se monitorizează utilizarea corectă a Fondurilor Europene.
În perioada care s-a încheiat, 2 miliarde de euro nu au fost folosite de România iar edilii au pierdut ocazia de a-i folosi.
Absorbția banilor europeni poate fi făcută de către oricine are o echipă și interes pentru a-și dezvolta localitatea. Clotilde Armand, Cristi Ghinea sau Vlad Botos au fost doar câțiva dintre politicienii care au dat sfaturi și s-au întreținut cu cei din delegația Argeșului.

Mihai Diaconu se gândește foarte serios la dezvoltarea orașului Ștefănești atât ca infrastructură cât și ca turism sau prin reabilitarea unor clădiri de patrimoniu prin atragerea fondurilor europene.

Articole similare