Fashion

PANTOFII IDEALI PENTRU REVELION

Au trecut alegerile, a trecut și anul! Mulți caută și își rezervă cea mai bună ofertă de Revelion. Febra sărbătorilor se apropie cu pași repezi. Dar tot în agitație sunt și femeile care vor să fie mereu elegante în noaptea dintre ani.Pe lângă rochii, cele mai fashioniste și atente la detalii sunt preocupate de pantofi.

Pentru cele care nu doriți să fiți la fel, cu o pereche de pantofi sau sandale oarecare, cei mai importanți creatori ai lumii vă dau câteva sugestii.

Christian Louboutin este un brand celebru iar în ultimii ani o femeie la fel de celebră, i-apurtat cu obstinație-Melania Trump. La 795 de euro, de la Paris, Milano, Londra sau comandându-i online, vă puteți încălța cu ”bijuterii”. Cu fundă și de culoarea lui Moș Crăciun, pot pune în evidență și cea mai modestă și sobră rochie a garderobei dumneavoastră.sergio rossi 0a377

Și Sergoi Rosii, Prada sau alte nume vă prezintă pantofi precum ai Cenușăresei. Se poartă mult pietrele!jimmy choo 2627b

O abordare foarte aparte o are Jimmy Choo care a făcut pantofii să arate precum pălăriile cu voaletă dar aici e nevoie de femei cu multă personalitate sau avangardiste.

Articole similare