Fashion

Puterea și feminitatea se îmbracă Made in Italy

Într-o lume unde femeile sunt ori prea, ori deloc, hai să luăm „lumină” de la cea mai puternică femeie din Europa în acest moment.
Un aspect proaspăt, de vară și elegant. Așa s-a prezentat premierul Giorgia Meloni , gazda acestui al cincizecilea G7, care se desfășoară în mediul rural din Savelletri, în zona Brindisi.


Meloni i-a întâmpinat pe șefii de stat cu un costum roz pudrat: jachetă, pantaloni palazzo, un top tricotat asortat, toate de la marca italiană D.Exterior din San Zeno Naviglio , Brescia, adică nordul Itlaiei.
Alegere asemănătoare pentru pantofi: premierul a purtat o pereche în aceeași culoare de la marca  Loriblu.


Culoarea probabil nu a fost întâmplătoare: roz pudra, o nuanță delicată și deschisă, care amintește de pudra fină de machiaj, este adesea folosită în contexte de modă și design pentru a crea o atmosferă sofisticată, capabilă de asemenea să creeze liniște, primire și grație în orice context.

JOE Biden și Giorgia Melloni


Accesoriile ies in evidenta si pe costumul lui Meloni: incepand de la broșă prinsă la rever. Este o suprafață hexagonală gravată cu un măslin, simbol al Pugliei, cu șapte frunze în cinstea numărului de puteri mondiale prezente la G7 și două valuri laterale pentru a indica marea. Același simbol care a fost ales pentru întreaga campanie de comunicare a acestui summit condus de italieni. Premierul a etalat un inel cu motiv floral si, la incheietura stanga, nu s-a facut fara bratarile ei multicolore de tot felul: un semn casual, pentru a face look-ul mai vioi. Machiajul și părul sunt cele care îl însoțesc de obicei pe Meloni în această perioadă: „smokey eyes” în tonuri pastelate , un văl de rimel și ruj „Bossy pink” , care ar putea fi tradus drept „roz autoritar”; stilul valuri de plajă pentru părul liber.

Articole similare