Fashion

ARE 6 ANI ȘI VA REPREZENTA ARGEȘUL LA LITTLE MISS WORLD

Diana Mandu este frumoasă, dar ea vrea să fie cea mai frumoasă. Deși toți copiii lumii sunt minunați, există anumite situații, cum ar fi concursurile de frumusețe, unde există doar câțiva câștigători. O astfel de competiție este și Little Miss&Mister World România care va avea loc pe 25 februarie, la București. Printre concurenți se va număra și fiica liberalei Cornelia Mandu, fosta consilieră a senatorului Ionuț Elie Zisu.

Mica argeșeancă va intra în concurs cu fotografii realizate

de un artist venit special de la Paris. Diana cântă la pian, face balet, patinaj, deci îi va fi ușor la proba de talent și va putea să respecte mai toate regulile concursului, având în vedere că n-are nevoie nici de machiaj ca să pară mai frumoasă sau de alte accesorii neconforme cu vârsta și regulamentul.

diana 4 cebcd Competiția de renume mondial va fi jurizată de către: actrita- Nouria Nouri, Clara Rotescu- designer, jurnalista Cristina Herea,  artista Diana Matei, coregrafa și vedeta TV Andra Gogan,  Ciprian Craciun- designer,  Cristina Iacomi Tramontan-designer,  Valeria Coman- organizator evenimente fashion,  PITICU’-coregraf și component Trupa SIMPLU, Antoaneta Etves-jurnalist. Premiileoferite în cadrul competiției sunt:

– Premiul 1 Titlul Little Miss World Romania”- COROANA si o tinuta oferita de un designer român- custom made, respectiv Titlul „Little Mister World”;

– Premiul 2 – COROANA și medalie silver, la fel și pentru băieți;

– Premiul 3- COROANA și un ursuleț de pluș, la fel și pentru băieți.

Vor mai fi oferite premii în funcție de categoria de vârstă, talent și popularitate. Acesta din urmă va fi decis de către aceia care vor accesa pagina de socializare a evenimentului. De asemenea, câștigătorii primei poziții pe podium vor primi o pagină de interviu în Revista CURCUBEU. Toți copiii selectați vor intra automat în preselecția LITTLE MISS WORLD INTERNATIONAL 2017.

Articole similare