Știri

VISUL DE TOAMNĂ AL GOSPODINELOR AMBIȚIOASE LA UN CLICK DISTANȚĂ

Toamna va veni cu oferte extraordinare din partea SC DUTESCU PROFESIONAL CLEANING SRL, unic distribuitor al celor mai bune aspiratoare din lume-FIORENTINI.Nu doar marile companii au posibilitatea să cumpere utilaje sau mașini performante în domeniul curățeniei ci și micii întreprinzători sau oamenii obișnuiți. Practic, aspiratoarele  care se găsesc în fiecare familie și nu aduc în totalitate satisfacția scontată, pot fi înlocuite cu cele profesionale la prețuri identice.

Aspiratoare profesionale foarte silentioase, special concepute pentru domeniul horeca, foarte usoare, cu saci de hartie sau stofa.
Aspirator Hotel Baby se numește acest minunat produs pe care, așa cum sugerează și numele îl pot folosi și hotelurile mici sau mari dar și gospodinele sau directorii cu o anumit exigență în ceea ce privește curățenia. Prețul este unul foarte scăzut, 150 de euro, poate chiar mai mic decât al multor aspiratoare care se găsesc în marketuri și nu sunt profesionale.C5aaUO9fYdYr69gDwEpst5G7cP5PonEu e585b
Model Genius 14-18, este de asemnenea un aspirator profesional conceput pentru toate tipurile de mocheta, inalte sau joase,dotat cu perie rotativa batator, ajustabila in functie de grosimea mochetei,curata in profunzime din interior catre exterior cu ajutorul unei perii cilindrice.
Puteți să îl achiziționți direct de la firma care se află în Argeș sau vă poate fi livrat la domiciliu prin curier.Totul e la un click distanță-euc.ro

Articole similare