PersonalitățiȘtiri

UN GENIU AL INFORMATICII DIN PITEȘTI A FOST AUTORUL MESAJELOR LA PROTESTE

Tânărul din al cărui apartament au fost proiectate lasere pe clădirea BRD din Piaţa Victoriei, a fost chemat la Poliţia Locală Bucureşti să dea explicaţii.Acesta este piteștean,a terminat la Colegiul Brătianu și mulți îl socotesc un geniu al informaticii.
La 17 ani a fost invitat,câștigând un concurs la sediul Google din Mountain View, California,unde i-a uimit pe americani.În urmă cu doi ani a inventat o aplicație pentru facebook,Intersect.
Laurențiu Ion este fratele Mădălinei Ion Bellariu pe care piteștenii o știu de la emisiuni de televiziune iar acum publicul din întreaga lume o poate vedea pe HBO în ”Tânărul Papă”.Revista noastră a scris în nenumărate rânduri despre activitatea prestigioasă a celor doi frați.
Poliţia Locală din cadrul Primăriei Sectorului 1,nu prea e impresionată de geniul și creativitatea tânărului din Pitești și vrea să facă lumină în cazul proiecţiilor de lasere făcute pe clădirea BRD în timpul protestelor din Piaţa Victoriei din Bucureşti.
„Batman is here! Demisia!“, a fost mesajul a cărui provenienţă poliţiştii edilitari au încearcat s-o lămurească.
Oamenii legii au identificat apartamentul din care erau proiectate aceste lumini şi l-au invitat pentru explicaţii la sediul instituţiei în data de 9 februarie.
Laurenţiu Ion s-a trezit în uşă cu citaţia prin care era invitat de un agent la sediul instituţiei.În urma discuțiilor,Laurențiu a anunțat pe facebook că totul e bine și nu a fost sancționat.

Articole similare