Știri

Un festival la care toți copiii trebuie să participe. Mai ales cei cu TikTok

În perioada 8 – 12 iunie 2022, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, organizează fEstivalul de Carte pentru copii “Kidsfest”, Pitești, ediția a II-a, 2022 – manifestare culturală dedicată Zilei Internaționale a Copilului, cu scopul de a promova literatura pentru copii, de a încuraja, totodată, lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii.  

Astfel, în zona pietonală din faţa Bibliotecii Judeţene ”Dinicu Golescu” Argeș, va fi organizat un complex expozițional unde vor fi amenajate 5 corturi, în care îşi vor prezenta oferta de carte pentru copii, 10 edituri de prestigiu din România, trei dintre acestea fiind locale. Editurile partipante sunt: Grup Editorial Art, Grup Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Diana, Didactica Publishing House, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45 și Polirom.  

Programul manifestărilor va fi următorul: miercuri 8 iunie - sâmbătă 11 iunie, de la 900 – 2000 și duminică 12 iunie, 1000 – 1600.  

Articole similare