MondenȘtiri

PRIMĂRIA PITEȘTI LE DĂ COPIILOR DE ZIUA LOR CÂNTĂREȚE ÎN CHILOȚI

Primăria Pitești nu încetează o clipă să își surprindă locuitorii.Astfel,de 1 Iunie,în Piața Primăriei,pe o scenă pe care evident au licitat-o de pe Seap,deși mai au una pe care nu o folosesc și în Piața Milea,aduc o solistă de succes în România,ca să închidă gura cârcotașilor fiindcă sunt bogați și își permit,chiar dacă prețurile pe care le plătesc artiștilor nu le fac publice,într-o manieră ilegală,evident!

Lidia Buble este cea care de la ora 12 va cânta în fața copiilor dar mai ales a tăticilor,fiindcă solista abordează mereu un look extravagant,sexy,sutienul și pantalonii scurți fiind obiectele vestimentare preferate.

Altfel,Lidia are o voce foarte bună,are succes,este frumoasă,vine dintr-o familie de pocăiți cu mulți copii și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de unul dintre prezentatorii Antenei 1.

Să o aduci totuși de 1 Iunie să fredoneze împreună cu cei mici”dar eu ți-am spus că mi-a fost dor și le-am spus și fetelor,tremur când mă atingi ușor,cum faci le spun doar lor”este o dovadă de lipsă de respect în fața părinților care vor să insufle copiilor anumite valori morale.

Ioncă, rămâne cum am stabilit!O ai mică!Cultura pedagogică,firește!

Articole similare