Știri

Prefectul Soare despre situația Coronavirus în Argeș

Optimist și având situația sub control, prefectul județului Argeș, Emanuel Soare a răspuns astăzi „de la distanță„ ziariștilor argeșeni și de asemenea s-a adresat tuturor printr-un mesaj video postat pe pagina de socializare a instituției.
Momentan, Argeșul nu are niciun caz de coronavirus, a crescut ușor numărul celor izolați iar 80 de teste își așteaptă răspunsul.
„O măsură importantă pe care am formalizat-o astăzi în cadrul Comitetului Pentru Situații de Urgență (CJSU) a fost dublarea capacității de carantinare a județului Argeș. Așa cum am anunțat încă de la începerea crizei Covid 19, facem toate eforturile pentru a crește capacitatea județului de a preveni răspândirea acestui tip nou de virus!”
Deși nu a dorit să comenteze nimic despre locații, numar sau capacitate, prefectul Emanuel Soare a asigurat pe toată lumea că sunt suficiente pentru a acoperi, un eventual nou val mai mare decât cel precedent.
În legătură cu starea de spirit a celor din carantină, prefectul a declarat că nu există probleme nici de comportament, nici de sănătate iar autoritățile din Argeș încearcă să le rezolve toate problemele.

Articole similare