Știri

PENTRU MARIUS PÎRVU FĂRĂ NUMĂR DE LA LĂUTARI

Consilierul județean social-democrat Marius Pîrvu,directorul celei mai cunoscute entittăți aducătoare de bani și glorie pentru Argeș cândva, și-a făcut taraf. Numai că acesta nu interpretează piese populare lăutărești, ci blestemele lăutarilor la adresa lui. Odată numit în niște consilii de administrație ale unor instituții publice, Pîrvu a crezut că se află în mediu privat și că trebuie să facă în așa fel încât competența și eficiența să primeze.

După ce-a făcut liniște în Spitalul de la Vedea, a trecut

acum la Doina Argeșului unde le-a interzis lăutarilor angajați cu carte de muncă să mai umble pe unde vor ei și să fie prezenți atunci când instituția angajatoare îi solicită.10934055 551533368316576 4842043284469720317 n1

Lucru, de altfel, cât se poate de normal. Odată ce lăutarii au simțit gustul banului, e cam dificil să renunți la alte contracte doar pentru salariul de bugetar. Așa că au început dedicațiile pentru Pîrvu: “De la violoniști pentru Pîrvu, se știeeeee, multă m…..!”, “De la soliști pentru Frumosu’ chiparosu’ Marius, fără număr și-un frigider plin cu “carne” la băiatu’!” etc. Și i-au urat ei așa, zi de vară-n până-n seară, de a căzut bietul om pe locul al optulea pe lista cu propuneri de candidaturi la deputăție a social-democraților, iar acum caută preot care să-l scoată de sub incidența blestemului. 

Articole similare