Știri

PĂRINȚI,AMERICA PREGĂTEȘTE O JUCĂRIE ȘOCANTĂ PENTRU COPIII VOȘTRI

Încet dar sigur,unii dintre noi ne întoarcem la vorbele perioadei comuniste despre decadența Occcidentului.După toaletele fără specificare sexului și manualele școlare din America sau Franța unde este încurajată deschiderea totală,urmează un alt pas.Prima păpușă transgender fabricată de americani va fi prezentată la târgul de jucării de la New York, din 18 februarie, și este destinată „copiilor transsexuali”.
Numele păpușii a fost ales în onoarea lui Jazz Jennings, cea mai tânără persoană din lume care s-a declarat transgender, în urmă cu 10 ani.
Cei de la Tonner Doll, o companie specializată în jocuri de colecție, au decis că a venit momentul să scoată pe piață o păpușă dedicată celor care nu știu dacă sunt bărbat sau femeie.
Polemicile în jurul acestei „păpuși” încep deja să apară, în contextul în care tot mai multe voci acuză faptul că mișcarea transgen a dus la apariția a nu mai puțin de 60 de „genuri”, considerate de promotorii aberantei ideologii gender ca fiind corespunzătoare unor identități și înclinații.
Administrația Trump a acuzat fosta administrație că a vrut să „transforme locurile de muncă și școlile din SUA în laboratoare pentru un uriaș experiment social”, cu aluzie directă la înființarea toaletelor pentru transgender în spațiile publice. Trump a anunțat deja că intenționează să le desființeze.VogueParis ValentinaSampaio Cover 21 cfbad
Varianta franceză a revistei „Vogue“ a anunţat de asemenea, că numărul din luna martie o va avea pe copertă pe modelul transgender brazilian Valentina Sampaio, marcând o premieră pentru publicaţie.

Articole similare