CulturăȘtiri

Nu ratați un mare festival la Topoloveni

În zilele de 15 și 16 aprilie 2022, ora 18:00 sunteți invitați la Casa de Cultură „Pr.Ion Ionescu ” Topoloveni la cea de a VI-a ediție a Festivalului Concurs Național „TITA BĂRBULESCU”. Interpreți în plină ascensiune, sosesc la Topoloveni în fața unui juriu profesionist pentru a câștiga un premiu.

Festivalul – Concurs Național al Cântecului Popular “Tita Bărbulescu” este o manifestare care își propune valorificarea tezaurului folcloric din România, afirmarea și promovarea valorilor autentice, introducerea în circuitul național de noi talente, cât și prezentarea celor mai frumoase costume din diferitele zone etnofolclorice ale țării.

Tita Barbulescu

”Doina Argeșului”, deși în degringoladă juridică, va acompania cu mare parte din instrumentiști toți artiștii fiindcă aceasta a fost dorința Titei Bărbulescu chiar și înainte de moarte, fiind primul său loc de muncă la începutul anilor 60.

Catalin Iancu si Grigore Lese la lansarea cartii ”Chipurile umilinței”

În recital vor cânta Ștefania Rareș și Ion Ghițulescu iar orchestra îl va avea ca dirijor pe dr. Cătălin Iancu. Sutele de partituri și miile de note muzicale la care a muncit zi și noapte Cătălin Iancu pentru a se ridica la un nivel profesionist acompaniamentul, cumulat cu munca și dorința de mai bine a lui Emil Antohi- directorul Casei de Cultură Topoloveni, profesionalismul concurenților și publicul care abia așteaptă să iasă la spectacole după lunga pandemie, garantează succesul acestui eveniment!

Articole similare