Știri

NOU! MAGAZIN DE CADOURI LA RAMADA PITEȘTI!

 Pitestiul are un gift shop adaptat tuturor dorințelor, exigențelor și momentelor din viața dumneavoastră. Acesta a fost deschis în cadrul complexului Ramada si poartă numele de TWIST DECO.

O lume de poveste a cadourilor, a decoratiunilor. Soluția ideală pentru fiecare moment deosebit: marile sărbători de peste an, aniversarea unui prieten, o vizită în familie, marcarea unui moment special în relația cu cei dragi.
Pentru această perioadă a anului, TWIST DECO îsi asteaptă clientii cu decorațiuni fabuloase de Crăciun create special pentru a transforma căminul dumneavoastră într-un univers de poveste. Oricare dintre minunatele creatii din ceramică, seturi de globulețe sau figurine tematice poate constitui cadoul ideal pentru cei dragi, pentru familie sau colaboratorii apropiati. Magazinul oferă, de asemenea, o paletă amplă de alte cadouri specifice perioadei: aranjamente, lenjerii, fețe de masă, lumânări Yankee etc.

La TWIST DECO, bijuteriile lucrate manual, băuturile rafinate (vinuri de colecție, sampanie, coniac), bomboanele franțuzesti si multe alte cadouri deosebite vă asteaptă în formule atragătoare,perfecte pentru orice ocazie si accesibile ca pret.

După perioada sărbătorilor de iarnă, tematicile vor fi adaptate următoarelor momente importante din an, precum Valentine’s Day, 1 si 8 Martie, Sărbătorile Pascale etc.

Articole similare