CulturăȘtiri

”MICUL ARHEOLOG”ȘI INTRARE LIBERĂ LA MUZEU DE 1 IUNIE

Muzeul Judeţean Argeş îi sărbătoreşte şi anul acesta pe copii, de ziua lor. 

Petrecerea de 1 Iunie este încă un motiv în plus să îţi implici copilul în activităţi amuzante, dar şi educative şi să daţi împreună startul distractiei cu ceva timp înainte de Ziua Copilului.

Micuții vor avea ocazia să-și pună în valoare talentul în cadrul unui atelier de arhitectură, care se va desfășura, de la ora 11.00,marți,30 mai, în bulevardul Republicii, nr. 33, prin deschiderea oficială a ev enimentului, după care, în faţa Fântânii Arteziene, copiii vor desena pe asfalt și pe blocuri de desen lumea pe care și-o imaginează. Vor participa elevii clasei a III-a B de la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” din Piteşti sub îndrumarea doamnei învăţătoare Duţu Liliana Carmen.tabara de arheologie experimentala1 353a7
Atelier ,,Micul arheolog” între orele 11.00-13.00,miercuri 31 mai. În cadrul acestui atelier se vor desfăşura activităţi de restaurare, olărit şi tip puzzle.
Activitatea va avea loc în curtea Muzeului Judeţean Argeş, intrarea din Bulevardul Eroilor.
În ziua de 1 iunie,Muzeul oferă acces gratuit copiilor şi adolescenţilor până la vârsta de 18 ani, în toate secţiile muzeului, excepţie făcand Planetariul.
Muzeul va fi deschis între orele 9:00 – 17:00. 

 

Articole similare