Știri

Mașina de igienizat care omoară toți virușii și o comandă tot mapamondul – sediu în Argeș

Toată lumea se frământă pentru a nu se răspândi mai mult coronavirusul în România. Așteptăm buletinele de sănătate ți doctorii să facă minuni, ne rugăm în genunchi și devalizăm magazinele.

Argeșul abia ieri a comandat aparatul pentru testele cu COVID-19 și nu există măști sau soluții suficiente. Până acum am fost norocoși și vigilenți dar puteam oare să fim și prudenți în ceea ce privește aparatura? Ei bine, la noi, firma care este prezentată acum pe toate posturile italiene de televiziune și pe care toate companiile și instituțiile mondiale au solicitat-o pentru a achiziționa mașinile minune care dezinfectează pe bază de vapori la peste 165 de grade, ucide toate bacteriile și are o reprezentanță în Argeș. Mașina costă doar 6 mii de euro, o sumă pe care chiar și o primărie de țară și-o poate permite să dezinfecteze școala, biserica, dispensarul sau căminul cultural. Se numește Delux 50 E Vapor dar nimeni nu a dorit-o că nu era rost de ”parandărăt”. Acum e liber la achiziții directe dar e aproape imposibil să mai găsești transportatori din Italia spre România iar noi vom rămâne condamnați la produse care ne vor pune viața în pericol.

SC Dutescu Profesional Cleaning SRL este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante si cunoscute companii importatoare de masini de spalare/aspirare cu perii si masini de maturat, marca Fiorentini Italia iar sediul acesteia este chiar în Argeș, la Bascov iar fabrica de detergenți funcționează la Mărăcineni.. Inutil să mai prezentăm portofoliul de clienți la nivel mondial care începe cu Vaticanul și se termină cu Kremlinul sau șeicii din Orientul Mijlociu. Și în România, în trecut firma a lucrat cu Aeroportul Otopeni, Primăria Cluj sau a asigurat curățenia pentru Arena Națională.

Priviți o înregistrare a postului de televiziune Rai Uno de săptămâna trecută unde sunt prezentate produsele Fiorentini atât pentru spitale și instituții cât și pentru casă.

https://www.raiplay.it/video/2020/02/unomattina-297616ba-baa7-485c-82a6-b2e47e4380fa.html

Articole similare