CulturăȘtiri

Managerul Felix Goldbach intră în forță cu noua stagiune de la Teatrul Al.Davila

La conferința de presă susținută astăzi de managerul Teatrului Al.Davila Felix Goldbach în prezența actorilor și regizorilor care și-au adus aportul la realizarea piesei „Talking Toillets”s-a vorbit despre singuratate și actul artistic. Piesa care va deschide noua stagiune e ”veche”, a fost contură în luna aprilie, în vreme de pandemie, iar tânărul regizor Botond Nagy a vorbit deschis despre emoții, pasaje dure pentru Pitești dar și despre binecuvântarea de a face acest spectacol.

Felix Goldbach a explicat în partea a doua a conferinței despre modificarea organigramei unde mulți angajați răsfățați o vreme au fost ”retrogradați” și despre noul logo al Teatrului Al.Davila.

Șușca Sorin Ovidiu a câștigat concursul pentru noul logo care reprezintă o coroană, inițialele marelui dramaturg, numele întreg dar și cuvântul Pitești. În forma finală va exista și o liră, poante și alte elemente ale fiecărei secții.De asemenea, totul se va înregistra la OSIM.

Prin hotărârea 197 din 26.09 2021 a CJ Argeș s-a reorganizat instituția.Vor exista 3 șefi de secții, dirijor, coregraf, director tehnic, etc.

Așadar, duminică de la ora 19, în Sala Mare sunteți așteptați la piesa ”Talking Toilets”, un spectacol de Botond Nagy, voce-Bebe Cotimanis și multe alte nume cunoscute ale României.

Articole similare