ȘtefăneștiȘtiri

Imaginile șocante ale zilei vin de la… Ștefănești

Cu sufletul la gură și cu ochiul la buletinele de sănătate despre Argeș și coronavirus, orașul Ștefănești încearcă și el să supraviețuiască cu grijă, cu frică și mascat!

Astăzi a avut loc ședința de Consiliu Local unde toți consilierii au purtat măști. După decesul regretatului consilier Virgil Gorgoi de la PMP, astăzi un alt membru desemnat de conducere a depus mandatul. Este vorba despre vocalul George Ionuț Sima pe cre majoritatea îl cunosc de pe rețelele de socializare și mitingurile din 2018.

În prezența unui ”public” îngrozit, cu mănuși pe Biblie și mască la gură acesta a depus jurământul și va fi consilierul cu numărul 17 poate chiar până în septembrie.

Un alt consilier local foarte popular și iubit de localnici, Marian Gubavu, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu o oră înainte de ședință acesta a postat pe pagina oficială de Facebook o fotografie unde renunțase la costumele elegante și avea șapcă, pulover și mască, scriind-” Da! Azi e ziua mea de naștere și nu dau petrecere cu măști ci mă pregătesc de ședință la Consiliul Local Stefanesti. Viața orașului trebuie să continue! ”

Marian Gubavu

Și primărița orașului și-a făcut o fotografie tot cu mască, lângă mașina de spălat străzile orașului fiindcă străzile au fost spălate.

Neoficial am aflat că din rândul populatiei de etnie romă sunt izolați la domiciliu 11 persoane, nimeni nu a venit din Italia sau Spania, iar dintre români există treizeci de cazuri monitorizate, informație aproximativă, bătăușa responsabilă cu comunicarea( Luiza Dobrescu) nu și-a intrat în atribuții.

Articole similare