Știri

Global Lec a adus calitatea Cambridge la Pitești

Și pentru că rar reușește cineva să ne surprindă plăcut, dorim să vă facem o recomandare. Nu este pentru toată lumea, ci doar pentru aceia care cred că școala, precum și oricare altă formă de a învăța ceva, se poate face și într-o manieră plăcută, în care atât creativitatea copilului, cât și a adultului, să fie păstrată și dezvoltată. Unde mai pui că orele devin o distracție serioasă, iar la final toată lumea are de câștigat!

Câteva profesoare frumoase și deștepte și-au pus în minte să demonstreze că la orice vârstă poți să înveți o limbă străină atât de bine, încât să-ți și placă foarte mult acest lucru. Global Lec este școala unde cursanții învață engleză, franceză și germană la orice nivel. Diplomele au recunoaștere internațională, pentru că vorbim de un centru acreditat Cambridge, unde copiii și adolescenții se pregătesc și susțin examene Cambridge. Cristina Simescu este director de studii și spune că școala pe care a fondat-o și-a propus nu numai să învețe, ci și să creeze deprinderi sau să dezvolte logica unui copil. Orele de curs sunt asemeni unor întâlniri cu prietenii în care se face studiu în grup. Global Lec deține o bibliotecă și o librărie proprie, de unde pot fi cumpărate cărțile de curs sau cele destinate studiului suplimentar. Cărțile în limba engleză, în special de literatură, pot fi găsite în biblioteca sau în librăria centrului. Ne-am propus ca, pe parcursul mai multor luni, să vă dezvăluim cum arată o lume a limbilor străine, diferită de rigorile unei școli românești obișnuite, dar cu rezultate absolut uimitoare.

Pentru asta, cât și pentru multe alte avantaje, vă recomand Global Lec!

  Un personal tânăr și foarte dinamic, zâmbitor tot timpul și amabil, este mereu alături de cursant. Cristina Simescu este director de studii și spune că școala pe care o conduce- a fondat-o- și-a propus nu numai să învețe, ci și să creeze deprinderi sau să dezvolte logica unui copil. Orele de curs sunt asemeni unor întâlniri cu prietenii în care se face studiu în grup. Global Lec deține o bibliotecă și o librărie proprie, de unde pot fi cumpărate cărțile de curs sau cele destinate studiului suplimentar. – aici vreau sa pui mai mult accentul pe carti in limba engleza, literatura Ne-am propus ca, pe parcursul mai multor luni, să vă dezvăluim cum arată o lume a limbilor străine, diferită de rigorile unei școli românești obișnuite, dar cu rezultate absolut uimitoare.

{gallery}globallec{/gallery}

 

Articole similare