CulturăȘtiri

Directorul Teatrului Davila e sanătos tun și se întoarce cu trei premii de la Chișinău

Îm timp ce presa s-a apucat să îl denigreze prin țară iar angajații frustarați că și-au pierdut anumite privilegii încearcă să îi facă plângeri către Prefectura Argeș și Cj Argeș acuzandu-l că are”ochii injectați, îi curge nasul, îi este frig și are trei calorifere electrice in birou plus cele de la încălzirea centrală, tușește și strănută împrăștiind prin cameră viruși. Noi nu vrem să murim din cauza inconștienței lui” Felix Goldbach e plecat de joi la Chișinău.

Teatrul Davila a obținut trei premii pretigioase oferite de Institutul Cultural Român, Teatrul Cehov și Trofeul Festivalului ”Festis”. Actorii piteșteni au jucat cu casa închisă iar managerul a bătut studiourile tuturor televiziunilor naționale moldovene. La eveniment au participat 30 de teatre. Piesa ”Șantaj” a fost tradusă în multe limbi și montată pe multe scene ale lumii, din Asia (China, Coreea de Sud, Japonia) până în S.U.A., în toată Europa și în multe teatre din România. Este o piesă care a deschis în Rusia curentul dramaturgic socio-educațional.

Bineînțeles că toată lumea s-a testat, toți sunt vaccinați iar actorii care au Covid-19 apar oficial pe site-ul instituției, ultimul caz- Ramona Olteanu.

Felix Goldbach a venit cu următoarele precizări:-”niciodată nu am avut în intenție să ascundem sau să trecem cu vederea aspectele legate de eventualele infectări cu Covid 19 în rândul personalului teatrului Alexandru Davila- întotdeauna am luat măsuri sporite de siguranță; oamenii au purtat măști și au lucrat distanțați fizic- am cunoștința de toate cazurile care sunt evidență la acest moment- cei care au făcut deplasarea la Chișinău cu ocazia festivalului Festis nu au nicio problemă de sănătate întrucât fie sunt vaccinați fie și-au făcut test înaintea plecării- eu însumi sunt vaccinat și nu am simptome Covid”.

Cine nu cunoaște dedesubturile, poate pleca după”fentă”. În Teatrul Davila anumite mafii au fost deranjate de un străin care vrea să pună ordine în bani și incompetență, la Consiliul Județean Argeș alții dau comenzi să fie executați oameni din subordinea lor chiar dacă are de suferit prestigiul, pentru orgoliul propriu. A început războiul! E surd, dar se va amplifica.

Prefectul Lucian Ionescu va demara mâine o anchetă pentru a stabili situația reală.

Articole similare