Știri

DEZVĂLUIRILE UNUI ROMÂN POT SCHIMBA REZULTATUL ALEGERILOR ÎN SUA

Astăzi se dă lupta finală între Hillary Clinton și Donald Trump.Astăzi,8 noiembrie lumea se poate schimba!După ce un hacker român,Guccifer,a dezvăluit lumii legăturile ”ciudate”pe care candidata Partidului Democrat le are cu grupări care finanțează ISIS,votul albilor,al patrioților și al celor din comunităților evanghelice merge către Trump.Ultimile lămuriri aduse însă de FBI în ceea ce privește ancheta despre Clinton,îi dă acesteia un avans de aproape două procente.

Guccifer sustine ca, dupa ce a „spart” emailul personal al lui Hillary Clinton, a descoperit ca aceasta este Inalta Preoteasa a Illuminati!Marcel Lazăr,pe numele lui adevărat,a fost condamnat la 3 ani de închisoare și extrădat în România să-și ispășească pedeapsa.Tot el a spart și contul fostului secretar de stat Colin Powel care-și trimitea mesaje ”îndrăgostite” cu actualul comisar european Corina Crețu.

Ieri Donald Trump a participat la mitinguri în 4 state,în ciuda tuturor polemicilor acesta rămâne optimist și pe poziție,la fel și niște zeci de milioane de europeni care iubesc ideea de”fiecare la el acasă”și”fără imigranți”.

„Mâine vom recupera Casa Albă”, a subliniat Trump, în fața a peste 9.000 de susținători care au umplut pavilionul SNHU Arena, din centrul orașului Manchester, capitala comercială a statului New Hampshire.

„Cer votul tuturor americanilor. Democrați, independenți (…) care simt nevoia disperată a unei schimbări”, a spus candidatul republican.

El a atacat-o totodată pe rivala sa democrată, Hillary Clinton, pe care a acuzat-o a fi „persoana cea mai coruptă care a candidat vreodată pentru Biroul Oval” al Casei Albe.”

Articole similare