Știri

DESPRE RUDE ȘI VIPURI ARGEȘENE LA CONCURSUL DE DIRECTORI DE ȘCOALĂ

Echipa de directori din școlile argeșene a disputat cel mai “dificil” meci din carieră.  Și cum la români nimic nu e prea alb, dar nici prea negru, au fost situații în care anumite personaje celebre au fost înlocuite, la pauză, din cauză că titularii n-au mai putut continua meciul din diverse cauze. Unul dintre acestea este și directorul Nicolae Georgescu, consilier județean aflat pe loc eligibil pe lista de candidați la deputăție a PSD-ului. Acesta nu s-a mai prezentat la concurs pentru școlile Nr. 20 și Nr. 8, deși acestea i-au adus cele mai multe fonduri.Ferească Cel de sus să se schimbe lista luni la București!

O altă schimbare a survenit și la Școala Nr. 2, acolo unde sora președinteleui PSD Pitești, Cristian Gentea, nu s-a mai prezentat la concurs; locul acesteia fiind preluat de către liberala Cătălina Dumitrașcu. Aceasta din urmă a obținut una dintre cele mai mari note din județ.Tot la capitolul liberali,am remarcat-o pe soția lui Marius Postelnicescu,reconfirmată director de grădiniță.

De asemenea, tatăl alpinistului Alex Găvan nu s-a mai prezentat la concurs pentru postul de la Școala Cepari  „Nicolae Velea”, din motive doar de el știute.

O veste bună a primit și soția consilierului județean al PSD, Dorin Mărășoiu, Silvia, care și-a adjudecat postul de director al Liceului Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni. Candidata UNPR de la Costesti, Daniela Irimia, care a mai fost directoare în anii precedenți, a revenit la conduerea liceului din oraș, cu ajutorul unei medii de 9,50-47,50 pct. Din păcate, școala din comuna Izvoru a rămas încă fără director, având în vedere că Lăcrămioara Bucinică și-a depus candidatura și la Recea, unde a fost admisă,  dar situația a rămas în pronunțare pentru Izvoru. 

Oricum,la concursul de directori în Sudul Argeșului a fost jale,Dumitru Tudosoiu strâmbând din nas și refuzând de-a lungul timpului vizite și dialoguri contructive cu această zonă,considerându-i,cităm”retardați și duși cu pluta”.Și mai săraci,am adăuga noi,când e vorba de atenții la  Inspectoratul Școlar Argeș. 

Articole similare