Știri

CE TREBUIE SĂ FACEM SĂ FIM IUBIȚI

Ce își doresc cel mai mult oamenii? Bani, sănătate dar mai ales iubire! Simți că nu ești iubit? Ți se pare că familia ,șeful, prietenii nu îți răspund pe măsura afecțiunii tale? Te-a părăsit jumătatea și nu reușești să-l aduci înapoi?
Iată, soluția!Aprinde candela sau o lumânare roz sau albă și cu inima smerită roagă-te profund!

Nuanţa lumânărilor are un rol deosebit de important. Drept urmare, dacă te afli înaintea unui examen dificil, aprinde o lumânare galbenă. Ai emoţii înainte…a unei întâlniri amoroase? Lumânarea roz îţi va fi de ajutor. Ai primit vizita persoanei iubite? O lumânare roşie va destinde atmosfera şi vă va apropia mai mult. Cineva drag ţie suferă de o boală grea? Ţine mereu aprinsă o lumânare albă! Pentru ca un copil să aibă un somn liniştit şi profund, lumânarea albastră este foarte utilă. Iar dacă te afli în prag de a începe un nou serviciu, aprinde o lumânare verde. Sigur că te poţi înconjura de un potpuriu de culori şi arome, în funcţie de fiecare dorinţă a ta.
După 40 de zile,visul ți se va îndeplini!
”Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc, miluieşte Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.
Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.
Aşa Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii şi să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.”

Articole similare