Știri

Ce dezastru a găsit prefectul în Muscel

După cele 8 ore petrecute în zona Muscel, dincolo de comunicatele oficiale de unde se înțelegea clar luarea unor măsuri fără precedent, îngrijorarea prefectului precum și deciziile luate sunt pe deplin justificate de o indolență a autorităților locale.

Revoltat și uimit, Emanuel Soare a povestit că la Pojorâta, comuna Lerești, oamenii nu fuseseră informați de măsuri sau de ce trebuie să stea în casă. La Câmpulung, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a cerut doar închiderea comunelor Godeni și Bughea sau purtarea de măști, în accepțiunea autorităților situația fiind roz. Nu au cerut o secundă suplimentarea efectivelor din partea Poliției și Jandarmeriei Române deși aveau nevoie mai ales pe fondul infectării cu Covid-19 a jandarmului din Câmpulung. Prefectul însuși a dispus cele mai drastice măsuri după ce a constatat că unii dădeau petreceri în stradă, alții sacrificau porci sau toată lumea stătea prin magazine. „Ceea ce vedeți acum la Câmpulung ca măsuri de ordine, veți vedea peste tot în Argeș”, a asigurat Emanuel Soare.

Emanuel Soare și Liviu Țâroiu

Nici situația cu bolnavii nu era foarte clară, în timp ce la Spitalul din Câmpulung fuseseră aduși toți bolnavii, la Mioveni abia aseară au fost primite trei paciente, chiar dacă există niște reguli foarte clare.

Articole similare