Știri

ASĂZI GAȘCA ZURLI VINE ÎN ORAAAAAAAȘ!

Astăzi,5 decembrie, va avea loc o conferință de presă inedită, la sediul CJ Argeș. Diferența dintre aceasta și una obișnuită ar fi aceea că, în așteptarea lui Moș Nicolae, copiii jurnaliștilor argeșeni vor avea ocazia să se pună în locul părinților lor, adresând întrebări conducerii CJ Argeș.
Pentru micuții argeșeni astăzi e o zi foarte importantă!Pe lângă faptul că îl așteaptă pe Moș Nicolae,cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România vine la Pitești la invitația Consiliului Județean Argeș.
Evenimentul va începe la ora 16.30, când trăsura lui Moș Nicolae va pleca de pe esplanada teatrului către Piața Vasile Milea. În trăsura Moșului se va afla magicianul Marian Râlea, împreună cu spridușul-șef și ceilalți spiriduși, care vor împărți pe traseu dulciuri și nuielușe. Primul moment artistic va fi oferit de actorii Teatrului Așchiuță împreună cu magicianul Marian Râlea. Va urma apoi un moment muzical susținut de grupul de copii Musicals, condus de Gina Pavel, iar în încheiere, momentul mult așteptat de copii, spectacolul susținut de Gașca Zurli.
Potrivit organizatorilor, ca și anul trecut, spridușii lui Moș Nicolae vor împărți tuturor copiilor prezenți în Piața Milea dulciuri, covrigi și nuci.

Articole similare