Știri

A APĂRUT FROZEN 2- CEL MAI IUBIT FILM ANIMAT ACUM ȘI LA PITEȘTI

Filmul de animație „Regatul de gheață II”, o producție Walt Disney Animation Studios, a avut premiera vineri, 22 noiembrie, iar entuziasmul general pentru noul film s-a reflectat și în încasări, care s-au aliniat, și în România, trendului record din Statele Unite.

Debutul „Frozen II” s-a dovedit a fi cel mai bun weekend de premieră înregistrat vreodată pentru o animaţie, dar și cel mai bun weekend.În plus, potrivit Variety, filmul este singura animaţie care a înregistrat încasări de peste 100 de milioane de dolari în afara verii.
Alte recorduri marcate de „Frozen II”, in Romania, includ al doilea cel mai bun weekend de debut al anului după „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, dar și al treilea cel mai bun weekend de debut din toate timpurile, pentru Studiourile Disney, după „Star Wars:
Noul film din seria „Frozen” spune povestea preferaților publicului – Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven – care pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi, dar și pentru a salva regatul.
Partea a doua din Frozen vine la șase ani după lansarea filmului care a devenit un adevărat fenomen în toată lumea. În prezent, Frozen II nu este disponibil online, pe nicio platformă de streaming.frozen 2 86a61

Vestea bună e că îl poți vedea deja în cinematografe. Partea a doua din Frozen este distribuită în România de Forum Film România și poate fi vizionată în formatele 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos, subtitrată sau dublată.

Apoi, cel mai probabil, filmul va ajunge pe platforma de streaming Disney+ care, din păcate, nu este disponibilă încă la noi în țară.FOOTPRINT DOMESTIC TEASER ITALY 753a0

Frozen este unul dintre cele mai de succes animații Disney din toate timpurile. Povestea muzicală a câștigat, de asemenea, numeroase premii, inclusiv Oscarul pentru cel mai bun lungmetraj animat și cel mai bun cântec original, Let It Go.

Frozen 2 este disponibil în cinematografe din 22 noiembrie.În Pitești la Cinema City și la Trivale puteți cumpăra bilete în limita disponibilității locurilor.

Articole similare