Monden

VEZI CE NOTĂ A LUAT FIICA DEPUTATULUI CĂTĂLIN RĂDULESCU LA BAC

Deputatul Cătălin Rădulescu, în noianul de supărări din ultima perioadă a avut azi o mare satisfacție! Fiica lui Francesca Anastasia a luat bacalaureatul cu nota 9,82.

Francesca Rădulescu încă din clasa a IX-a a încetat să fie doar fata tatălui său fiindcă a intrat cu nota 10 la Colegiul I.C.Brătianu, două luni mai târziu a devenit Miss Boboc iar în timpul adolescenței cu toții au avut doar cuvinte de laudă. Cu o mamă foarte frumoasă, fostă Miss România, cu un tată ambițios și o bunică învățătoare de excepție la Școala Generală Izvoru, era chiar culmea genetic să eșueze.

În urmă cu vreo lună, o fată extraordinar de frumoasă ne atrăgea atenția într-un bar important din centrul Piteștiului. În ciuda aspectului fizic, purta o bluză albă, închisă până la gât, o fustă foarte decentă, avea o geantă de firmă dar nu foarte scumpă(Guess) și împreună cu alte colege probabil discutau înăuntru, nu afară(adică nu fumau)chestiuni despre școală. Era Francesca Rădulescu, un copil pe care și l-ar dori toți părinții.

Articole similare

Recomandat
Close