Argeșul frumosMondenPersonalități

Vestitoare primăverii (BABA7) – Andreea Mihai

Babele vestesc venirea primăverii, se spune că în aceste zile Baba Dochia, cea care aduce iarna, începe să-și dea jos cele 9 cojoace, iarna lăsând loc primăverii să vină. Este o tradiție pur românească, iar fiecare își alege o zi să vadă cum îi este anul.

Ferma Florica

Revista noastră vă prezintă în perioada 1- 9 martie câte o femeie de succes, cunoscută în domeniul în care activează și care, pe lângă provocarea de a poza altfel decât așa cum ne-a obișnuit în viața cotidiană, va însufleți o clădire uitată sau despre care contemporanii nu știu prea multe.

Gara Florica

Andreea Mihai este o jurnalistă veche în presa argeșeană. La Curier Tv fost pe rand: corector, secretar de redacție, redactor-șef, consilier editor. Apoi a trecut la televiziune unde timp de 9 ani a moderat și produs emisiuni de divertisment și politice pentru Curier Tv.

Este căsătorită cu Silviu Mihai, un cunoscut ziarist de toată lumea sportului și împreună au doi băieți: Nicholas și Vladimir. De mai mulți ani locuiește la Ștefănești, în Valea Popii și a acceptat cu mare bucurie să arate lumii câteva locuri de la Florica: ferma, turnul și gara.

Despre Ferma Florica revista noastră a mai scris, arătând că era cea mai importantă sursă de venit a Piei și Ion C.Brătianu, aici făcând cel mai bun unt, vin, crescând animale, păsări sau producând vin. Turnul este construit de marele arhitect Petre Antonescu iar gara devenise în anii 20 o adevărată destinație a ”puterii”, cei mai importanți oameni politici și chiar regele venind la Ionel Brătianu.


De foarte mulți ani organizează cel mai mare târg de nunți din Argeș- Best Wedding iar de mai bine de un an lucrează cu  ATVRom, cel mai mare resealer de vehicule, echipamente si accesorii on-road si off-road, din România unde coordonează Departamentul Marketing.

Ca celelalte femei care au acceptat provocarea noastră, a încercat să se transpună într-o epocă dar nu a renunțat nici în ruptul capului la pantofii Valentino.
” Întotdeauna mi-au placut provocarile si am fugit de plafonare. Încerc continuu sa-mi lansez noi obiective, imi testez limitele si, mai ales, nu-mi impun limite. Sunt un om care iubeste traditia, familia, imi plac lucrurile vechi, clasice, valoroase, cu poveste. Nu sunt genul de om care sa las lucrurile „ca merg si asa”. Ori ma implic total, ori deloc. Am invatat sa am asteptari doar de la mine si nu de la ceilalti. Singurul resposabil pentru binele, raul, fericirea sau nefericirea mele sunt eu si nu altcineva. Detest nepasarea, leneveala, nedreptatea, combinatiile, lipsa de profesionalism si de implicare a celor care, intr-o forma sau alta, reprezinta PUTEREA sau ADMINISTRATIA, in aceasta tara, dar, in aceeasi masura, a oamenilor, in general. ”

Articole similare