Monden

UN DIRECTOR IMPORTANT A DIVORȚAT

Tot județul bârfește că rândul burlacilor argeșeni a mai fost îngroșat de unul cunoscut, dar nu pentru multă vreme. Eduard Ciocnitu, director la R.A.D.P.P. Argeș, s-a despărțit de soția sa Roxana care i-a născut de curând un al treilea copil.

Ce este R.AD.P.P.? O societate creată de Consiliul Județean pentru a oferi servicii și s-ar presupune că are cele mai minunate autocare, cei mai buni contabili, mașiniști, ingineri sau alte bazaconii dar în realitate ”sevește”politic foamea de locuri de muncă a pesediștilor care ajută dar și a unor liberali care mai ridică o mânuță la vot, mai dau pe surse informații și tot așa.O gaură în buget nejustificată!

Roxana Ciocnitu lucrează și ea de 2 ani la Consiliul Județean, are un salariu bun și locuiește într-o casă frumoasă între Pitești și Bascov. Motivul despărțirii, zice lumea, ar fi o directoare ambițioasă care până la alegeri nu se grăbește să se mărite fiindcă nu știe cum se poziționează voturile.

Eduard Ciocnitu a lucra toată viața la CJ Argeș, începând la cabinetul lui Constantin Nicolescu apoi la departamentul de comunicare, abia în perioada lui Florin Tecău acesta e promovat la cererea publicului, ca să plece din coastele sale.

Articole similare

Recomandat
Close