Monden

UN ASTROLOG AVERTIZEAZĂ ȘI SPUNE CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Un astrolog de excepție care a prezis cu exactitate rezultatele dar și evenimentele neașteptate din 2004 și 2009 de la alegerile pentru președintele României, revista noastră publicând la acel moment pe 2 pagini ce se va întâmpla a făcut prognoze astrologice și pentru alegerile de anul acesta și nu numai.

Cu toții știu cum arată harta României dar prea puțini și-au bătut capul să o știe pe cea astrală. Specialiștii în domeniu consideră 24 ianuarie punct de referință dar și 10 februarie, ziua în care a abdicat Cuza, dând astfel cale liberă regalității.

Așadar, de la început trebuie spus faptul că România este o țară de tip Vărsător iar cei mai mulți conducătorii au fost Scorpioni(Emil Constantinescu, Petru Groza, Regele Mihai, Traian Băsescu) sau Pești(Ion Iliescu, Alexandru Ioan Cuza). 

Pe 10 noiembrie, Klaus Iohannis este foarte posibil să câștige alegerile din primul tur fiind foarte bine aspectat. Ca și în 2014, nativul zodiei Gemeni este favorizat de astre până în vara anului 2020. Pentru Klaus Iohannis este un an karmic și stă sub cifra 7 iar faptul că va fi numărul 1 pe buletinele de vot îl ajută foarte mult.ORB cb97a

Și Geamănul Ludovic Orban stă foarte bine cu mențiunea că fiind născut pe 25 mai, este Cuspidă Taur și trebuie să muncească din greu pentru a-și vedea îndeplinite anumite obiective iar în viitorul guvern trebuie eliminate anumite zodii toxice pentru el.

Aceași astroloagă ține să sublinieze că cei mai mulți prim-miniștri au fost Fecioară sau cu ascendent sau Cuspide Fecioară. Câteva exemple ar fi Ionel Brătianu(Cuspidă Fecioară, născut pe 20 august), Vintilă Brătianu, Victor Ponta, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, etc.

Dacă Ludovic Orban nu va deveni prim-ministru, deși astrele îl favorizează maxim în acest moment, numele care stau la coadă pentru acest post și sunt Fecioare cu spirit critic și ordonate sunt Rareș Bogdan sau Victor Ponta.

Foarte bine aspectat în această perioadă este și Racul care se bucură de mare recunoaștere profesională și socială( Teodor Paleologu). Berbecii traversează o perioadă cu probleme( Raluca Turcan) iar Peștii trebuie să aștepte 2020 pentru ascensiunea pe care astrele le-au promis-o( Robert Sighiartău).DANCILA 771bb

Leii(Dan Barna) au în această perioadă parte de constrângeri, refuzuri, interdicții, probleme de funcție și imagine. Săgetătorii(Viorica Dăncilă) încă mai au parte de lucruri bune până în ianuarie 2020 dar începe sfârșitul. Ultimile două luni ale anului îi vor găsi tensionați și cu multe schimbări pe care trebuie să le facă la locul de muncă.

Tuturor o săptămână frumoasă și…mergeți la vot!

 

Articole similare