Monden

Un argeșean participă la Campionatul Național de Masaj de la Sibiu.Vezi cine!

În perioada 27-29 august, la Păltiniș, va avea loc a doua ediție a Campionatului Național de Masaj. Evenimentul este organizat de AMTC (Asociația de Masaj și Terapii Complementare), care  urmărește să dezvolte și să promoveze diferitele tehnici de masaj practicate de terapeuții din România. Vor participa sute de concurenți din toată țara iar Argeșul va fi reprezentat de Fabian Eugen Păsărică, proaspăt maseur al echipei F.C.Argeș.

”Practic masajul de aproximativ 4 ani. La bază am cursul de masaj somatic și reflexoterapie, iar ca și specializări am făcut Masajul pe Scaun, Masajul Facial, Masajul cu Bețe de Bambus, Masajul Deep-Tissue, Masajul pentru Spondiloză Cervicală. Masajul este pentru corpul uman o adevărată libertate a sufletului” a declarat Fabian.

Altfel, tânărul nostru maseur, originar din localitatea Cetate-Mehedinți și stabilit la Pitești în urmă cu mulți ani, lucrează la Dacia, este arbitru de fotbal și are un mic salon de masaj unde toată lumea îl ia cu asalt. În viața de zi cu zi e o fire prietenoasă, săritor în orice problemă și are ambiția să ajungă cât mai sus.

Articole similare

Recomandat
Close