Monden

Uite cine a tăiat respirația la Balul Ancheta

Modul în care ne îmbrăcăm spune ceva despre noi, despre gusturi, despre personalitate. Când vine vorba de petreceri sau baluri în Argeș. acestea s-au împuținat considerabil în ultimii ani iar Balul Ancheta reprezintă una dintre puținele ocazii anuale ca bărbații și mai ales femeile să își etaleze rochiile sau bunul gust, unde există, desigur.

Codurile vestimentare necesită o atenție specială, dress code-ul constă în îmbrăcăminte tipică iar dezavantajul este că poate crea uniforme. Anual toate doamnele vin cu rochii negre că așa zic gazdele iar creatorilor argeșeni nu le mai rămâne ca varietatea decât elementele de detaliu, croi sau meteriale diferite.

Toate privirile de aseară le-a polarizat cum era de așteptat… Alina Gorghiu. Aceasta a spart stereotipurile printr-o rochie albastră mulată pe corp, evazată în partea de jos la care a asortat bijuterii pe măsură. Pentru confortul termic dar și pentru a avea ceva negru sau care să nu stânjenească poate alte doamne certate cu multele kilograme în plus, a ales să poarte un șal. Eleganța, distincția și abordarea prietenoasă a celei care este în acest moment al doilea om în stat a fost remarcată și mult discutată pe la toate mesele.

Și colegii președintei PNL Argeș au încercat să fie la înălțime, Sorin Sorescu a ales o ținută elegantă cu papion, Cristian Crețu sau Radu Perianu au purtat costume care le veneau impecabil iar Dragoș Boncea, primarul de la Poienarii de Argeș, a surprins prin prezență la un astfel de eveniment, acesta fiind mereu discret, pe teren și departe de lumea mondenă.

După Marcel Pavel, musceleanul nostru, care a încântat publicul, cea mai încântătoare prezență masculină a fost cea a lui Dumitru Tudosoiu, inspectorul șef de la ISJ. Acesta l-a”bătut” ca apariție și prestanță chiar și pe Ovidiu Puiu, senatorul fashionist al PSD, chiar dacă între hainele lor era o diferență de câteva mii de euro.

Simona Bucura Oprescu a apărut într-o rochie midi neagră ca la orice ședință de partid dar cu bucurie vă anunțăm că și-a cumpărat alți pantofi, nu îi mai are pe cei nude.

Adrian Bughiu a renunțat la carourile despre care am tot scris, pe care în vechime le purtau aristocrații dar pe el îl făceau un măscărici, în favoarea unui costum cu dungi(trage a rău).

Cîteva rochii frumoase au fost cele realizate de creatoarea Carmen Rădulescu pentru Ana Stan, Alina Manea sau Emilia Mateescu.

Despre premiile acordate de Ancheta nu comentăm. Am rămas în minte cu două exemple concludente: Dacia a ieșit pe locul doi, peste Dacia, dacă poate să fie cineva în România, a fost Subansamble Auto a lui Badea Gheorghe iar Alina Gorghiu a luat locul doi la politicienii anului, locul întâi fiind adjudecat de domnul Gentea, primar la Pitești, care se vede treaba și judecata celor care au votat sau hotărât că e peste al doilea om în stat, președinte al Senatului României.

Președintele Ion Mânzînă a primit un premiu de consolare și a anunțat prin micuțul sclav-Adrian Bughiu că e la Ierusalim să se roage pentru argeșeni.

O prezență plăcută a fost și Anca Baciu, primărița comunei Corbi, însoțită la petrecere de tatăl său, Virgil Baciu.

Cristian Gentea s-a prezentat într-unul din costumele obișnuite luate de la Londra, plictisitoare ca și vremea, dar și-a asortat nevasta la apariție fără care nu mai pleacă de la o vreme, prietenii știu de ce.

Gabriela Zoană a ales o rochie pastel la începutul evenimentului iar ulterior a îmbrăcat una roșie, ambele din mătase. Degeaba! P.S.D. Argeș tot urât s-a uitat la ea. Probabil din cauza ultimului client faimos pe care îl apără- Aurel Bălășoiu.

Nu în ultimul rând, am remarcat ținuta Narcisei Uță, co-proprietara televiziunii Profi24Tv și proprietara celei mai mari agenții imobiliare din Argeș. Aceasta a fost și sexy și într-o rochie inedită, creatorul ales fiind Florin Burescu, cunoscut critic de modă dar și designer vestimentar în vogă.

Articole similare

Recomandat
Close