Monden

SUBPREFECTUL BUGHIU ȘI NEVASTA SA NU MAI VÂND HAINE CONTRAFĂCUTE

Subprefectul Bughiu și soția sa s-au dat pe brazdă și au intrat în legalitate în porporție de 90 la sută. Revista noatră a semnalat în mai multe rânduri că magazinul din centrul Piteștiului, vizavi de Biserica Sf. Gheorghe, deținut de Lavinia Bughiu, vinde copii ordinare, ale unor branduri celebre precum Louis Vuitton, Prada sau Gucci iar OPC și Poliția Economică putea să dea amenzi însemnate.

Cum aceste instituții sunt în subordinea lui Bughiu, nimeni nu a deranjat magazinul înghesuit de la etajul III, despre care nu vrem să ne aducem aminte cum l-a construit Traian Tămagă acum 10 ani.

Presa asta băgăcioasă l-a făcut însă de rușine iar în luna ianuarie 2020 putem spune că în afara unor broșe și coliere așa zise Chanel și câteva inele care imită verighetele de la Cartier, magazinul nu mai are fake-uri!inel 23f07

Marfa continuă să fie îngrămădită și adusă din Turcia, dar se pare că magazinul își va muta sediul în Complexul Trivale. Singurul lucru notabil, de apreciat și rar de găsit în Pitești, este vânzătoarea.vanzat c6f29

Amabilă până peste poate, politicoasă, dornică să te ajute cu orice preț să achiziționezi ceva, fata reprezintă un model de conduită în rândul vânzătorilor comerciali.

Articole similare

Recomandat
Close