Monden

STILUL MEU,FELUL MEU! LORENA TOMA

Lorena Toma, 36 de ani, Capricorn, director al Casei de Cultură „Adriana Trandafir”

DESTINAȚIA MEA : orice taram exotic! Mi-am propus sa calatoresc in cat mai multe tari paradisiace! Am vazut Dominicana, vreau sa ajung in Zanzibar , Mauritius, Seychelles, Cabo Verde , etc.

HOTELUL MEU : Melià , lant hotelier spaniol, pe locul 17 in topul hotelier mondial, care opereaza pe 4 continente. Intotdeauna m-am simtit confortabil in acest hotel.

PLAJA MEA: O plaja exotica, cu nisip fin, palmieri si sunet de tambur caraibean

samsonite valigie 55091 1347 tp 4534249670659171374f1Valiza mea: Samsonite, intotdeauna! VALIZA MEA trebuie să fie chic și încăpatoare.

CARTEA MEA ”Decameronul” lui Boccaccio ! Mi-a placut ironia cu care a creionat ipocrizia timpurilor ! Este valabil si in secolul XXI-lea!DIA DECAMERON GRANDE1

RESTAURANTUL MEU este unul cu specific italienesc , japonez sau indian! Ador restaurantele Time Out din Milano! Cele mai bune fructe de mare acolo le-am savurat!

STILUL MEU VESTIMENTAR – sport-casual ! Imi place sa ma simt bine in hainele pe care le port! Ador zilele in care pot sa imbrac un tricou lejer, teniși si o pereche de pantaloni scurti!

BĂUTURA MEA: de doua luni beau numai apa, am renuntat la orice fel de sucuri si ma simt minunat! Cand sunt cu prietenii prefer un JB cu gheata, asa cum ne-a invatat fostul presedinte Basescu(Traian)! Cuburile de gheata trebuie sa pluteasca! Trebuie sa ne pastram pe linia de plutire!

MÂNCAREA MEA: sushi, paste, fructe de mare sau cel mai picant dish indian , asa cum mi-l prepara iubitul meu indian!

OBIECTELE DE CARE NU MĂ DESPART: oglinda, ața dentara, pachetul de tigari, telefonul!

issey miyake pleats please eau de parfum elixir 11OCHELARII MEI: am multe branduri: Gucci, Dolce, Vogue… Nu prefer un anumit brand!

PANTOFII  MEI: Casadei, Sergio Rossi, brandurile italienesti, de regula…

Parfumul meu: Issey Miyake ! Dar in ultima perioada am folosit toate numerele Channel, mai putin Boy! Dar Lavinia Nastase, care l-a incercat recent la Paris, nu l-a cotat foarte bine, asa ca am renuntat!

 

Articole similare

Recomandat
Close