Monden

STANDURI ALE PRIMĂRIILOR AGREATE DE PSD LA FIII ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI

”În cadrul “Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – ediția a X-a, un eveniment de maximă importanță este  “Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului”, manifestare dedicată personalităților naționale și internaționale care s-au născut pe meleagurile județului nostru.
Întâlnirea Fiilor și Fiicelor Argeșului, care în acest an are loc pe 3 septembrie, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, și-a propus să aducă acasă, laolaltă, argeșenii de valoare. Și, pentru a le oferi cât mai multe lucuri care să le readucă aminte de frumusețile și tradițiile argeșene, în acest an, în curtea Muzeului Golești, primăriile, grupate pe zone, vor avea propriile standuri.”

Dragi cititori,acesta e doar anunțul din comunicatul de presă al Consiliului Județean,în realitate sunt invitați primarii cuminți care au votat P.S.D. și au niște bani în buzunar,pe ceilalți care poate și-ar dori dar au fost obraznici și nu au trecut cu arme și bagaje în tabăra roșie,nu i-a chemat nimeni.Nici cei care au votat P.S.D.dar stau prea departe de Golești sau nu sunt în grațiile conducerii nu i-au deranjat conducătorii.

 

Articole similare

Recomandat
Close