Monden

Soțiile ”cool” ale liberalilor din Argeș

Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică, o femeie capabilă să îl susțină și să îl ajute să își îndeplinească cele mai ambițioase planuri. Deși ei ies aproape în fiecare zi în fața publicului, încercând să susțină cauzele partidelor din care fac parte, soțiile lor cine sunt?

Într-o lume care își pierde zilnic busola, vă recomand să dăm un ochi și prin activitatea nevestelor acestora pentru a înțelege mai bine cine sunt și dacă îi alegem cum îi vor influența. Revista noastră a făcut o selecție a celor din PNL Argeș.

Cristina Coteț este un nume vechi în domeniul afacerilor și se pricepe să numere banii la fel de bine cum își asortează garderoba. În ultimii 20 de ani a derulat mai multe afaceri, cea mai îndrăgită fiind aceea cu haine și accesorii de copii a unui brand belgian foarte îndrăgit de toate mamele. Este nelipsită de la toate evenimentele din viața soțului său, Mihai Coteț, consilier local și președinte PNL Pitești, fie că sunt mondene, politice sau de caritate.

Tot de la Pitești vine și Naza, pentru prieteni, doamna doctor Suher Kasim Irimia. Ați ghicit! Este soția doctorului Tiberiu Irimia, consilier local PNL. Împreună au doi copii de care se ocupă serios și de la muzică sau sport, până la lecții serioase, niciun detaliu nu este uitat. Deși Tibi Irimia a fost mereu un fashionist, Naza se face vinovată de mare parte a pieselor sale vestimentare unice în peisajul argeșean. Fiind și o femeie foarte frumoasă care a avut norocul să se nască în Siria într-un oraș fantastic-Alep, într-o familie de medici, Nazei Suher Irimia nu îî lipsesc ținutele marilor creatori atunci când dezbracă halatul de dentist.

Deși era doar primar la Corbi, acum 10 ani , Virgil Baciu a fost remarcat imediat de presa locală și națională. La fel și soția sa care are o afacere impresionantă- Valcon Roofs, firma având ca obiect de activitate restaurarea unor clădiri istorice, biserici, acoperișuri. Cea mai importantă lucrare va rămâne în memoria colectivă cu siguranță, acoperișul Catedralei Mântuirii Neamului din București. Altfel, Maria Baciu s-a dovedit o soție care și-a sprijinit bărbatul în toate activitățile politice dar și o mamă fantastică, fiica cea mare devenind primar la Corbi de doi ani iar cea mică terminând școala cu note bune. Cel mai important lucru la doamna Baciu rămâne modestia.

O persoană extraordinar de discretă a cărei reputație excede contextului, rămâne Dana Popa, soția liberalului Iani Popa, secretar de stat la Transporturi. Directoare a unei bănci, soție de politician de aproape 20 de ani, doamna Popa a știut să păstreze o măsură în toate și chiar ținâd la distanță presa a reușit să fie simpatică în toate cercurile argeșene și să aibă o bună reputație fără investiții de P.R. Dacă înainte impresiona prin rochii și accesorii, acum uimește prin viața sportivă pe care o duce, drumețiile montane, schiatul sau orice alt sport fiindu-i pe lista priorităților în ultimii ani.

Ultima intrată în rândul nevestelor de politicieni vânați de presă este Nicoleta Petrescu, soția președintelui PNL Curtea de Argeș-Cosmin Petrescu. Ambițioasă și foarte coerentă în idei, venită dintr-o altă lume, mai puțin mică și provincială, Nicoleta Petrescu își încurajează cu tenacitate soțul și nu răspunde niciunei provocări. Cu un aspect fizic plăcut, de om bun, este mereu gata să sară în ajutorul cuiva. Alături de Cosmin are două fetițe dar și o carieră solidă în domeniul finanțelor, construită în timp. Nefiind argeșeancă, reușește să vadă și să promoveze și mai mult frumusețile care ne înconjoară și cu care noi ne-am obișnuit, poate.

Articole similare

Recomandat
Close