Monden

SIMFONIE CULINARĂ LA EAGLE PUB!CEA MAI BUNĂ BUCĂTĂRIE DIN ORAȘ

Începe SIMFONIA LALELELOR-2016! Mii de copii invadează centrul urmați pentru tradiționala paradă ca apoi să urmeze un flux turistic de mii de oameni care vor să viziteze standurile sau să își achiziționeze flori și pomi de grădină.

Piteștiul este sub asediul florilor,standurile și corturile sunt lipite unul de celălalt de la Prefectură până la Teatru,barurile și restaurantele vor fi pline peste măsură fără să se mai țină cont de calitate sau notorietate,oamenii vor bea și mțnca pe unde apucă.

Astfel,dumneavoastră cititorii mei,mai ales piteșteni,vă propun o locație cu o bucătărie de excepție tot în centru,dar nu pe Stada Mare.E vorba de Eagle,pub-ul din apropierea bisericii SF.IOAN,vizavi de Baia Comunală. Personal,nu am intrat până acum o săptămână pentru că mi se părea că e doar un loc de rockeri sau puști dar,știu că mă credeți când e vorba de bucătărie,simfonia papilelor gustative și magia cocktailurilor făcute ca în afară o descoperiți doar la ei.

În Pitești nu e un secret că nu se mai mănâncă bine,restaurantele pun preț pe cantitate,câștig, nu calitate.O să ziceți că sunt subiectivă dacă vă zic de proprietară care și gătește că este o româncă din afară-Simona, care a lucrat 14 ani pentru cele mai bune restaurante din Spania la fel ca și soțul ei Adrian,dar asta e,românii din afară nu fac rabat de la calitate.Când ești mamă mai ales,ai responsabilitatea mâncatului bine în oraș iar eu pot să recomand acum mamelor cu încredere Eagle Pub și câteva lucruri din meniu testate personal de Gloria.

În primul rând pastele cu funghi porcini în coșuleț de parmezan,creat atunci manual de Simona,pentru cei care iubesc bucătăria franceză vă recomand la felul doi costițe trase în miere,vedeți poza,doar că trebuie să avți răbdare,la ei totul se face pe loc,iar ca desert fiindcă nu ne putem hotărî între panna cotta și cheescake o să alăturăm ambele poze.Mâncare pe lângă faptul că e proaspătă,gătită bine și cu stil,e veselă,are parte de o prezentare ca în marile restaurante.Cocktailurile sunt de asemenea impresionante,eu vă recomand MOJITO!Asta beau,asta propun,mai ales că e foarte greu să găsești pe cineva să ți-l facă ca la mama lui în Cuba sau Dominicană!Despre cafea nu mă pronunț decât în articolul următor pentru că nu am băut dar vinurile sunt bune,Oprișor,Recaș.

Ne întâlnim,deci,pe terasă la EAGLE PUB!

{gallery}eaglepub{/gallery}

Articole similare